Cégünkről

Vállalkozásunk 1992-ben alakult épületgépészeti rendszerek megvalósításának céljából. Tevékenységünk kiterjed az épületgépészeti rendszerek tervezésére, kivitelezésére ill. a szükséges anyagok kereskedelmére, továbbá épületgépészeti műszaki ellenőrzésre. Az általunk felhasznált ill. kínált anyagok I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk szakmai szempontok alapján történik, ár- értékarányuk kiváló.

Beszerzéseinket a kedvező árszint érdekében több nagykereskedelmi ill. forgalmazói forrásból oldjuk meg, naprakészen követve az árváltozásokat. Jöjjön el hozzánk, kérje árajánlatunkat! A tudás, a sok éves tapasztalat és a tisztesség jegyében állunk a megrendelőink rendelkezésére munkával, szaktanácsadással jól felszerelt telephelyünkön!

Cégünk 1992-ben alakult Dombóváron, dombóvári székhellyel. A cég tulajdonosai magánszemélyek. Tevékenységünk az épületgépészet minden területét felölelik. A kivitelezések során beépítésre kerültek a piacon jelenlevő legkorszerűbb anyagok, berendezések is, melyek a kivitelező részéről szakmai hozzáértést és minőségi munkát követelnek.

Tevékenységünk során igyekszünk a feladatokat precízen, hatékonyan megoldani és a legoptimálisabb megoldásokra törekszünk. Igyekszünk a beruházási költségeket minimalizálni, természetesen csak minőségi anyagokkal és munkával, több alternatívát ajánlva. Nagyon fontos számunkra a megrendelőkkel történő korrekt kapcsolattartás, a megbízható, szakszerű munkavégzés, a határidőre történő átadás.

A tevékenységek végzéséhez szükséges jogosultságok (Czétány László):
Épületgépész-mérnöki tervezés: G-17-0211
Gáz,- és olajmérnöki szaktervezés: GO-17-0211
Épületek energetikai tanúsítása TÉ-17-0211
Építmény- és épületgépészeti , műszaki ellenőr: ME-G-17-5154
Építmények épületgépészeti munkái- felelős műszaki vezető: MV-ÉG-17-5154
Szénhidrogén-szállító vezetékek, gázelosztó vezetékek, célvezetékek, egyéb gáz és
gáztermék vezetékek, propán-bután töltő telepek és tartozékaik építési-szerelési
munkáinak felelős műszaki vezetése MV-GO-17-5154
Gáz,-és olajipari építmények tervezése GO-17-0211
Gáz,-és olajipari építmények szakértése SZÉM5-17-0211

Keressen bennünket a Facebookon:

face

Czétány Mérnöki Iroda