A gázellátási rendszerek létesítése, átalakítása

slide03_1

– Új rendszer létesítése – gázterv készítése szükséges – gázszolgáltatói véleményezéssel, a munkálatok megkezdése előtt. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdája veszi át a munkát.

– Meglévő rendszer tervköteles átalakítása a munkálatok megkezdése előtti gázszolgáltatói véleményezéssel. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdája veszi át a munkát.

– Meglévő rendszer tervköteles átalakítása a munkálatok megkezdése előtti gázterv készítéssel – gázszolgáltatói véleményezés nem szükséges. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A munkálatok befejezésekor a szükséges műszaki biztonsági ellenőrzést a tervet készítő tervező végzi. ( GET 89. § (1) és (3) és 11/2013. (III. 21.) NGM rendelet 6/A. §. ). A komplett átadási dokumentációt át kell adni a Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdájának.

– Egyszerűsített készülékcsere ( 11/2013. (III. 21.) NGM rendelet 6. §) – csak a szü. A munkálatok befejezésekor a szükséges műszaki biztonsági ellenőrzést a gázszerelő végzi. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A komplett átadási dokumentációt át kell adni a Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdájának.

Cégünk e fenti gázellátási rendszerek megvalósítását teljes körűen vállalja.
Érd.: 74-566-156 vagy email-ban: muszak@mctherm.hu

(Részletes szakcikk lsd. VGF :
https://www.vgfszaklap.hu/hirek/4993-kazancsere-egyszerubben )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük