Otthonfelújítási Program Lakossági energiahatékonysági beruházások megvalósításához

Vállaljuk a gáz,- fűtés,- használati melegvíz víz korszerűsítési munkák kivitelezését
és a pályázathoz szükséges energetikai tanúsításokat ill. az előzetes számítást !  
( Email: muszak@mctherm.hu , Tel: 20 936 3396 )

 

Gázkazánok cseréje:

Fűtési rendszerének korszerűsítését kezdje a régi rossz hatásfokú gázkazánjának egyszerűsített vagy tervköteles cseréjével.

– Egyszerűsített készülékcsere esetén, a munkálatok befejezésekor a szükséges műszaki biztonsági ellenőrzést a gázszerelő végzi. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A komplett átadási dokumentációt át kell adni a Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdájának.

– Meglévő rendszer tervköteles átalakítása a munkálatok megkezdése előtti gázterv készítéssel – gázszolgáltatói véleményezés nem szükséges. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A munkálatok befejezésekor a szükséges műszaki biztonsági ellenőrzést a tervet készítő tervező végzi. A komplett átadási dokumentációt át kell adni a Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdájának.

– Új rendszer létesítése – gázterv készítése szükséges – gázszolgáltatói véleményezéssel, a munkálatok megkezdése előtt. A kivitelezési munkát a Gázszolgáltatónál regisztrált Gázszerelő végezheti. A Gázszolgáltató területileg illetékes területgazdája veszi át a munkát.

Hőszivattyúk betervezése és szerelése:

– Meglévő vagy új rendszerekhez hőszivattyúk betervezése és szerelése, ünálló vagy hybrid rendszerben.

– Hűtési rendszer kialakítása fan-coil-okkal.

Cégünk a fenti feladatok megvalósítását teljes körűen vállalja.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük